10 redenen om voor Leuven te werken

Dit zijn de 10 redenen waarom medewerkers graag voor Leuven werken.

 1. Fijne collega's, goede werksfeer

  Je werkt in een geëngageerd team in een diverse organisatie. Je werkt op een leuke manier samen en je collega’s staan voor je klaar.

 2. Zinvolle job

  Je doet een job die een verschil maakt in de maatschappij. En dat geeft voldoening. Je zorgt er mee voor dat iedereen zich thuis voelt in Leuven.

 3. Goede balans tussen je werk- en privéleven

  Flexibele werkuren, afwisselend thuis of op kantoor werken en ruime mogelijkheden om deeltijds te werken: in de meeste functies kan dat. Je kan genieten van 35 vakantiedagen (als je voltijds werkt) en bijkomende feestdagen.

 4. Extralegale voordelen

  Naast je loon kan je rekenen op voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, fietslease, samenaankoop, gratis bibliotheekabonnement, korting bij het zwembad, gratis griepvaccinatie en allerlei andere voordelen.

 5. Afwisselende job met veel vrijheid

  Initiatief nemen? Heel graag! Naast je kerntaken kan je andere boeiende taken opnemen en meewerken aan projecten. Je werkt zelfstandig en plant je agenda met veel vrijheid in.

 6. Bereikbaarheid werkplek

  Alle Leuvense werkplekken bereik je vlot met het openbaar vervoer. Je krijgt een gratis bus- en treinabonnement voor je woon-werkverplaatsing. Fietsers krijgen een fietsvergoeding.

 7. Opleidingskansen

  Je kan opleiding volgen om je professioneel te ontwikkelen en er zijn ruime loopbaankansen binnen de organisatie.

 8. Ambitieuze doelstellingen

  Je werkt mee aan de ambitieuze plannen. Zo bouw je mee aan een zorgzame, groene en welvarende stad. Een warme plek, waar iedereen zich thuis kan voelen.

 9. Waardering voor je werk

  Jouw werk werpt vruchten af. De projecten waaraan je meewerkt, zijn zichtbaar en hebben directe impact. Dat voelt goed!

 10. Leiderschap en open communicatie

  Je leidinggevenden zijn er voor je. Je kan bij hen terecht met vragen of bekommernissen, en dat op een laagdrempelige manier. Open communicatie, daar staat Leuven voor.

Heb je nog vragen?

Contacteer ons. We helpen je graag verder.

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.